szulinapi fotozas muteremben egyevesszulinap

Jól ismerjük azt az érzést, amikor nem tudunk betelni a kisbabánkkal, és a dédelgetés mellett minden aranyos apró mozdulatát megörökítenénk. A babák gyorsan nőnek, és egy szempillantás alatt eljön a lurkó legelső születésnapja. Ez egy nagyon különleges esemény, amit mind a szülők és a gyermekek is imádni szoktak. Egy habos-babos torta, az arcocska és a kezecske is maszatos, emellett végtelenül sok a kuncogás és a mosoly is. Ettől lesz feledhetetlen a tortamaszatoló szülinap.

Örökítsük meg a toramaszatoló szülinapot!

A gyermekek legelső születésnapját ajánlott megörökíteni, fotókönyvbe foglalni, amihez profi csapatra van szükség. Örömmel segítünk ezt elvégezni, kivitelezni, hogy egy valóban önfeledt és boldog eseményként tekintsünk vissza erre a szép ünnepre. A készülő fotókönyvbe nem csak a fotózás során készült képeket lehet beletenni, hanem a korábbi, babakori emlékeket is. Ezzel egy teljes életévet felkarolva nagyszerű albumot lehet készíteni. A megrendelőink pontos igényeihez igazodva készítjük el a tökéletes albumot, amit a család minden tagja imádni fog.

A fotózás menete roppant egyszerű, de természetesen mindenben segítünk! Átöltözési lehetőséggel és kettő háttérrel várjuk az ünnepeltet, emellett kérésre tortát is tudunk biztosítani, de a család is hozhat magával! A tortarendelés az egyéni igényeknek megfelelően történik. Hogy az élmény töretlenül mókás, boldog és valóban tortamaszatoló szülinap hangulatú legyen, játékokat is hozhattok magatokkal, azokkal bármikor lehet játszani. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést, akár más féle fotózás kapcsán is, fordulj hozzánk bizalommal!

0