Kislánykorom óta képekben látom a világot! Apró, pici képkockákban… Láss Te is az én szememmel!

– Kovács Kata fotós

 

A fotózás intim, kapcsolat alapú, főleg, ha legféltettebb kincsünkről a gyermekünkről van szó. Ezen a honlapon pedig ő van a középpontban. De kezdjük az elején… gondolok itt a páros fotózásra, amikor szerelmeteket örökítjük meg. Később esküvőtöket, majd jöhet a pocakos (kismama) fotózás. Utána, pár hónap elteltével lefotózzuk otthonotokba az újszülött babát és ezek a csecsemő fotók tényleg megkoronázzák az eddigi „közös munkánkat”. Amikor már összeszokott a család a kis jövevénnyel, és szívesen fotózkodtok, vegyetek részt baba-mama és családi fotózáson.

 

Páros fotózás

Amikor már összetartoztok, jegyben jártok és tervezgetitek az esküvőt. Vagy akár gyerekekről, kiskamaszokról, barátokról is szoktunk páros fotót készíteni. Később a képek láttán jó visszaemlékezni erre a korszakra.

Esküvő

Életünk egyik legkülönlegesebb napja. Mindenképpen meg kell örökíteni! A ceremónia után lazább környezetben, parkban vagy az étteremben igazán különleges sőt pikáns pillanatokat lehet megörökíteni.

Kismama fotózás

Különleges műfaj, ami nagyobb felkészülést igényel. Életed csodálatos időszakáról szól, intim hangulatban, esetleg pároddal együtt. Lehet műteremben vagy akár a természetben. Célszerű a 32-36. héten elkészíteni a pocakos fotókat, hiszen ekkor már igazán szép gömbölyű és Te is jól érzed magad.

Csecsemő fotózás

Megható dolog megörökíteni az első pillanatok törékeny varázsát, hisz hihetetlen milyen gyorsan elillannak. Ezért fontos megörökíteni ezeket. Célszerű az újszülötteket otthon, saját környezetében megörökíteni a baba 1 hetes, 10 napos korában. Időben 3-5 órával lehet számolni. A baba „alvókájától” függően, hiszen ezen a fotózáson Ő diktál. Mi csak a meleg, puha, biztonságos környezetet biztosítjuk számára. Széles kelléktáramat viszem magammal, de kedvetektől függően ti is készülhettek különleges kiegészítőkkel, ötletekkel.

Baba-mama fotózás

Csodálatos összhang, gyönyörű időszak, vissza-nem térő pillanatok – amit feltétlenül meg kell örökíteni!

Gyermek fotózás

A gyermekfotók nem csak szép emlékek, hanem nagyszerű ajándékok is a nagyszülőknek, keresztszülőknek, no meg persze saját magunknak is. Hiszen évről-évre nyomon kísérhetjük gyermekeink növekedését, fantasztikus változásait is. Mivel saját gyermekem már 16 éves, higgyétek el tudom miről beszélek. Ne felejtsük el az 1 éves kori tortamaszatolós képeket sem.

Családi fotózás

Legyen élmény az egész családnak, az elkészült képsorozat pedig maradjon örök emlék. Műteremben vagy szabad téren is megoldható, de lehet saját otthonotokban, kertetekben is. Szívesen elviszlek benneteket jól bejáratott helyszíneimre, de minden ötletre vevő vagyok. Hozzátok el házi kedvenceteket is. Szívesen veszünk részt egyéb családi rendezvényeiteken is, gondolok itt esküvőre, keresztelőre, családi ünnepekre, szülinapi bulikra.

Tini fotózás

Hihetetlen hamar elrepülnek  a gyermekévek is és hipp-hopp tinédzserekké érnek. Azonban ennek a kornak is megvan a bája, hiszen tini gyermekről épp olyan öröm fotókat készíteni.

Tini portfólió

A bátrabbakról portfóliót is készíthetünk. Amikor már bontogatják a szárnyaikat…  a fotózás végére valóban önbizalommal teli kész hölgyként távoznak. Jó játék, örök élmény akár barátokkal, barátnőkkel, vagy a tesóval közös képet készíteni. Jó ajándék tinédzser korú gyerekek számára szülinapra, ballagásra, érettségire és nagy öröm a szülők és a nagyszülők számára is.

Több generációs fotók készítése

Nagy divat a több generációs fotózás is. Amikor 3 akár, ha szerencsénk van 4 generációt is megörökíthetünk egyszerre. A nagyszülőknek szép ajándék ez és évekkel később már a legkisebbek is értékelik a fotók. A szülők, meg örülhetnek, hogy újra összehozták a családot. Akár az egész család is eljöhet egy-egy ilyen fotózásra, ezt célszerű a szabadba vagy valamilyen program köré szervezni, illetve fotós stábunk is szívesen elmegy a családi eseményekre.

Fotózás a szabadban

Ha már megjött a jó idő, irány a szabadba. Műtermi képek mellett, igazán üdítő képek készülhetnek természetes környezetben.

Öltöztesd ünneplőbe a szívedet és gyertek el egy fotózásra, ahogy Te szeretnéd!

Ebben partner leszek!