A családi fotózás műteremben praktikus, mert nem időjárás függő.

Nem kockázatos, ha már végre együtt a család és semelyik tinédzsernek sincs meccse, vagy koncertje, esetleg szolfézsvizsgája, nyelvtanfolyam vagy miegymás sorolhatnám még a programjaikat. A te gondod legyen a család összehívása, a többi az én feladatom.

 

Családi fotózás műteremben három főtől a huszonháromig, akármennyi lehet. Többgenerációs fotózást is vállalok. Két-, három-, szerencsés esetben akár négy generációs családi fényképet is készíthetünk. Nagy öröm ez a család minden tagjának. A fotók akár bekeretezve vagy lapozható éves falinaptárnak vagy fotókönyvnek megcsinálva szép ajándék lehet a családtagoknak.

 

Jól néz ki, ha összehangoljátok az öltözéketeket. Lehet nagyon ünnepélyes, elegáns, divatos, trendi, vagy mindenki farmerban, vagy csak fehérben, csak feketében… ezt a ti fantáziátokra bízom. Amikor nagy a család, akkor célszerű az egyszínű mellett dönteni, mert akkor kevésbé lesz zsúfolt érzetű a kép. Olyan színt válasszatok, ami a nagyszülőknek és a legkisebbeknek egyaránt jól áll. Az összhang így már a rákészülésnél, készülődésnél elkezdődik és még biztosabb a jó eredmény, az olyan képek, amin mindenki jól néz ki. Biztosítok átöltözési lehetőséget, ha többféle stílust szeretnétek, így érdemes többféle hátteret is választani hozzá. Kollégáim segítenek a frizura és a gallérok megigazításában. Én megfogom a pillanatot, elkapom, amikor mindenki rám néz és mosolyog, hiszen ez a dolgom. Nálam garantált a jó eredmény, mert itt gondoskodom róla, hogy a család minden tagja jól érezze magát. Ez fog érződni, visszaköszönni a képekről.

 

Elegáns és hangulatos műtermem, professzionális fényképezőgépekkel, fényekkel és kellékekkel, 12 mindig megújuló enteriőr háttérrel és több, mint 30 választható háttérszínnel, számos kiegészítővel felszerelt. Stábom jól képzett fotósok, akikkel évek óta elismert eredménnyel dolgozom együtt. Bejelentkezés után, a megbeszélt időpontban várunk benneteket, itt a stúdióban a vár aljában, az I. kerületben, a Ponty utcában.

 

Kedvetek szerint válogathattok a díszletek közül, az évszaknak megfelelőt, vagy az aktuális ünnepre hangolódva, vagy a ruhátokhoz igazodva. Válasszátok ki ti a családi fotózás műteremben stílusát, és a hangulatot az elképzeléseitekhez, barangoljatok a galériában, nézzétek ki, hogy mi tetszik. Persze a kreativitásotoknak sem szabok határt, az egyéni ötleteiteket is szívesen megvalósítom. Elhozhatjátok akár a család kis kedvenceit is, így kutyátok vagy cicátok is rajta lehet a fotókon.

 

Célom, olyan fotókat készíteni, amiken tényleg ti vagytok, természetesen, olyanoknak, amilyenek tényleg vagytok a mindennapjaitokban. Próbálom kerülni a túlzottan mesterkélt beállításokat, kliséket. Szólni fogok, ha túlszínészkeditek, vagy szomorkás arcot vágtok. Amúgy is szeretem, ha a kép már magában jó és kevés a retus. Az a jó kép, amit boldogan kitesztek a falatokra és minden nap szívesen nézegettek.