Karácsonyi családi fotózás a hét minden napján

karacsonyi fotozas uj hatterek

Tudod milyen karácsonyi hátteret szeretnél?

Új karácsonyi háttereim: angyalkákkal ezüstben, színváltó, karácsony bézs-aranyban, friss természetben (natúr), csak arany, boudoart hangulatú karácsony 

Szeretnétek meglepni magatokat vagy a nagyszülőket pár gyönyörű karácsonyi képpel? Esetleg egy egész fotókönyvvel?

A professzionális fotó nem mérhető össze a mobilok kamerájával elkattintott képekkel és nem utolsó sorban, mindenki rajta van a fotókon.

A hivatásos fotósnak több éves tapasztalata mellett, speciális felszerelése, technikai eszközei és gyönyörű enteriőr hátterei vannak, hogy tökéletes képet alkothasson. Én nyár óta álmodozom az idei karácsonyi hátterekről, melyeket mostanra meg is valósítottam. Van angyalkás karácsonyfa, egy hatalmas pihe-puha kék fotel színváltó háttérrel, természetes téli enteriőr, ragyogó arany dekoráció és számos meglepetés kiegészítő, melyekből ünnepi ruhátokhoz választunk.

 

Egy ilyen fotózás egyben családi élmény is, és nem csak a gyerekeknek. Lepd meg kedvesedet, és gyertek el még időben elkészíttetni a karácsonyi képeiteket.

 

Úgy alakítottuk a fotózási időpontokat, hogy a család minden tagja itt lehessen, ezért karácsonyig az összes hétvégén nyitva tartunk.

Jelentkezz be most!

  Minden, amit a karácsonyi fotózással kapcsolatban kérdezni szoktatok

  Karácsonyi áraim

  • 1 hátteres karácsonyi fotózás 28.000,- Ft és több, mint 40 kép készül
  • 1 hátteres karácsonyi fotózás + 1 minimál hátteres 38.000,- Ft és több, mint 80 kép készül
  • 2 hátteres karácsonyi fotózás 48.000,- Ft itt, 80-nál több felvételt készítünk
  • Testvér felár gyermekenként és hátterenként 4.500,- Ft.
  • Egyéni kívánságokra, személyre szabott árat kalkulálok, erről telefonon is tudtok érdeklődni.

  Szombaton és vasárnap is jöhettek fotózásra, de előtte feltétlenül jelentkezzetek be és kérjetek időpontot!

  Fotókönyv, igen rendelhető

  20-35 képből áll általában, különböző méretek közül lehet választani, luxus kivitelben, egyedi design-nal készül, mely gyönyörű ajándék a karácsonyfa alá.

  • puha borítós: 13.000,- Ft-tól
  • kemény borítós: 21.000,- Ft-tól

  Újdonság: fotó évkönyv

  Egy válogatás az egész évben készült fotóitokból. Így kedvenc, saját képeid is benne lehetnek a műtermemben készített karácsonyi fotók mellett, és a teljes 2021-es év különleges pillanatai lesznek összegyűjtve egy évkönyvben. Szülinapok, nyaralások, elkapott kedves pillanatok, és az új karácsonyi meglepi képek, melyek együtt szép emlék nektek és gyönyörű karácsonyi ajándék a nagyszülőknek, nagynéniknek.

  Fontos

  • A megbeszélt időben érkezzetek.
  • Szánjatok elég időt az átöltözésre.
  • Smink kb. 40 perc, ilyenkor készülnek az “Apukás” képek, és a gyerekek szóló és tesós képeik, így ameddig készülsz nem fognak unatkozni.
  • Több öltözet ruhát hozz magatoknak, úgyis megtetszik valamelyik hátterem és ahhoz kell majd választani. Több szett mindig jobb, abból lehet variálni.
  • Hozzatok pendrive-ot, mert a nyers képeket (retusálás előtti képek) a fotózást követően rögtön haza tudjátok vinni, így a karácsonyi fotózások sűrűségében otthon kényelmesen válogathatjátok át a retusálandó képeket, nagyításokat, naptárba,  fotókönyvbe szánt képeiteket.
  • A megrendelt papírképeket retusáljuk, eltüntetjük az apróbb „szépséghibákat” (pattanás, karmolás, csípés, stb.). Kérhetsz több retust is, ezt személyesen megbeszéljük.

  Ajándékutalvány

  Újra divat fotózást ajándékozni. Olyan fotózást, ahol biztos lehetsz benne, hogy jól fogják érezni magukat, mert az alkalom csak róluk szól. Luxus műteremben, változatos enteriőr háterekkel, profi női fotóssal, aki könnyen ráhangolódik a modellekre és a gyerekekkel is könnyen szót ért… a végén pedig szuper képekkel, ami maradandó emlék.

  Ajándékozz örökre szóló emléket! – ajándékutalvány formájában. Rokonoknak, barátoknak… mindenkinek!

  Igazi exkluzív meglepetés. Te szabod meg az értékét, így lehet igazán gáláns ajándék is. Egy éven belül bármikor beváltható, amikor az ajándékozottnak jó. Akkor sem fogsz mellé, ha nem annyira ismered az illetőt. Amikor valakinek már mindene megvan és semmi ajándék ötleted sincs, ez telitalálat!

  Csináltass profi képeket, hogy szép karácsonyi emléked legyen!

  Újdonság: fotó évkönyv (hozott képeiteket is beletehetjük az itt készült karácsonyi fotók mellé).

  Karácsonyi fotózás

  Elegáns, ízlésesen berendezett és hangulatos műtermem, professzionális fényképezőgépekkel, fényekkel és kellékekkel, 12 mindig megújuló enteriőr háttérrel és több, mint 30 választható háttérszínnel, számos kiegészítővel felszerelt. Stábom jól képzett fotósok, akikkel évek óta elismert eredménnyel dolgozom együtt. Szolgáltatásaim között szerepel fodrász, sminkes, akik a megbeszélt időpontban itt vannak a stúdióban és fotózás előtt a legjobb formádba varázsolnak. Több hátteres fotózások alkalmával célszerű több stílust is választani, ehhez más-más öltözék illik. Hangoljátok össze az öltözéketeket. Legyen ünnepélyes és lehetőség szerint egyszínű, pláne, ha fényes. Átöltözésre természetesen van lehetőség, kényelmes, szépítkező asztallal, tükrökkel ellátott külön helység van erre a célra. A családi karácsonyi fotózás praktikus a műteremben, mert sok a kiegészítő és díszlet, és különben is kint most hamar sötétedik.

   

  Most, a karácsony fotózás alkalmával megújítottam díszleteimet, és több karácsonyi enteriőrt rendeztem be műtermemben.

  A klasszikus arany és piros mellet habos-babos rózsaszín, letisztult ezüst vagy pasztell karácsony is látható. Háttereim között van kilátós, téli mese, havas-zuzmarás… de szép fényes kék és zöld is megtalálható. Kedves kis díszített kiegészítők, pamlagok, puffok, fotelek, becsomagolt ajándékos dobozok halma és rengeteg karácsonyfa is titeket vár nálunk.

   

  Kedvesek a piros-arany kiegészítők mellett a hófehérbe öltöztetett apróságok, anyu szexi piros ruhájával, ünnepi piros körmeivel. Közkedvelt most a pasztell karácsony kifinomult, luxus érzése, a rózsaszín kislányokkal, halványkék fiúcskákkal. De bármilyen színesebb ruha is jó az egyszínű hátterekkel. A tini lányokat nem tudom lebeszélni a feketéről, de kicsit erősebb sminkkel szépen ki lehet emelni az arcukat a fotókon.

   

  Kedvetek szerint válogathattok a díszletek közül, az ünnepre hangolódva, és a ruhátokhoz igazodva. Válasszátok ki ti a karácsonyi fotózás stílusát, és a hangulatot az elképzeléseitekhez, barangoljatok a galériában, nézzétek ki, hogy mi tetszik. Persze a kreativitásotoknak sem szabok határt, az egyéni ötleteiteket is szívesen megvalósítom. Elhozhatjátok akár a család kis kedvenceit is, így kutyátok vagy cicátok is rajta lehet a fotókon.

   

  Érdemes több öltözet ruhát is végig gondolni, elhozni cipővel együtt, hogy teljes legyen a szett, és profi a végeredmény, vagyis a kép. Ha bizonytalan vagy akkor is hozz többet, majd itt együtt kiválasztjuk a megfelelőket. Hozzáillő hátteret 100% hogy találunk. Több sorozatot is készíthetünk. A kevesebb néha több alapon lehet egyszerűbb színvilágú, ám ütős képet az egész családról és játékosabbakat csak a gyerekekről. Külön a szülőkről, ami akár erotikusabb kisugárzású, komolyabb háttérrel. Ilyenkor több hátteret is használunk, illetve bárhogy variálhatjuk a hozzájuk választott szófákat, karácsonyi kiegészítőket.

   

  Nagyon kellemes ünnepeket kívánok! De előtte találkozunk még, ugye? Tudjátok, karácsonyi fotózás! Jelentkezzetek be még időben.

  Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak add meg az elérhetőségeidet!