Karácsonyi fotózás

karacsonyi fotozas nyitokep

Tudod milyen karácsonyi hátteret szeretnél?

Új karácsonyi háttereim: bézs fehérrel, ezüstök fehérrel és szürkével, egy kis rosegold nem csak lányoknak, klasszikus piros díszítés, bevállalós alkonykép arany csillogással.

Elegáns, hangulatos műterembe várlak Benneteket, ahol kényelmesen tudtok szeparáltan készülődni. Legegyszerűbb, ha telefonon kértek időpontot, mert akkor az apró részleteket is megbeszélhetjük, mint a ruhák színét stb… Aki nem tudja eldönteni előre, hogy melyik enteriőrt választja, ne aggódjon, mert a műteremben láthatja mind a négy karácsonyi fotózáshoz feldíszített hátteret.

Amit szeretnék kérni, hogy a fotózásra tiszta talpú váltócipőt hozzatok, hacsak nem a mezítlábas változatot szeretnétek.

 

Öltözzetek össze, mert az növeli az összhatást!

 • Kérhettek sminkest és fodrászt is !
 • Pontosan érkezzetek, hogy legyen időm kiszellőztetni és rendbe rakni a karácsonyi dekorációt!
 • Jobb ha nálam öltöztök csini ruhába és nem gyűritek össze útközben, akik régóta járnak hozzám már ismerik a studió kényelmét.

A fotózás árát készpénzben, vagy utalással tudjátok rendezni, amiről elektronikus számlát küldök emailben.

A „nyers” képeket a fotózást követően pár nap múlva elektronikusan átküldöm Nektek, hogy kényelmesen az otthonotokban tudjátok a csomag választástól függően kiválasztani a retusálandó kedvenceket. Így az összes jól sikerült képet megkapjátok eredeti méretben.

A retusálás kb 5 munkanap. Minden választott csomag tartalmaz retusált képeket, ha többre van igény, személyes árkalkulációt adok.

Jelentkezz be most!

  Minden, amit a karácsonyi fotózással kapcsolatban kérdezni szoktatok

  Karácsonyi áraim

  • 1 hátteres karácsonyi fotózás 38.000,- Ft és több, mint 60 kép készül
  • 1 hátteres karácsonyi fotózás + 1 minimál hátteres 48.000,- Ft és több, mint 80 kép készül
  • 2 hátteres karácsonyi fotózás 58.000,- Ft itt, 80-nál több felvételt készítünk
  • A fenti árak 1 gyermekes családokra vonatkoznak. Testvérek, családtagok, nagyszülők esetén 5000,- Ft / fő díjjal lehet számolni / háttér.
  • Egyéni kívánságokra, személyre szabott árat kalkulálok, erről telefonon is tudtok érdeklődni.

  Szombaton és vasárnap is jöhettek fotózásra, de előtte feltétlenül jelentkezzetek be és kérjetek időpontot!

  Fotókönyv, igen rendelhető

  20-35 képből áll általában, különböző méretek közül lehet választani, luxus kivitelben, egyedi design-nal készül, mely gyönyörű ajándék a karácsonyfa alá.

  • puha borítós: 14.000,- Ft-tól
  • kemény borítós: 24.000,- Ft-tól

  Újdonság: fotó évkönyv

  Egy válogatás az egész évben készült fotóitokból. Így kedvenc, saját képeid is benne lehetnek a műtermemben készített karácsonyi fotók mellett, és a teljes 2023-as év különleges pillanatai lesznek összegyűjtve egy évkönyvben. Szülinapok, nyaralások, elkapott kedves pillanatok, és az új karácsonyi meglepi képek, melyek együtt szép emlék nektek és gyönyörű karácsonyi ajándék a nagyszülőknek, nagynéniknek.

  Fontos

  • A megbeszélt időben érkezzetek.
  • Szánjatok elég időt az átöltözésre.
  • Smink kb. 40 perc, ilyenkor készülnek az „Apukás” képek, és a gyerekek szóló és tesós képeik, így ameddig készülsz nem fognak unatkozni.
  • Több öltözet ruhát hozz magatoknak, úgyis megtetszik valamelyik hátterem és ahhoz kell majd választani. Több szett mindig jobb, abból lehet variálni.
  • A megrendelt papírképeket retusáljuk, eltüntetjük az apróbb „szépséghibákat” (pattanás, karmolás, csípés, stb.). Kérhetsz több retust is, ezt személyesen megbeszéljük.

  Ajándékutalvány

  Újra divat fotózást ajándékozni. Olyan fotózást, ahol biztos lehetsz benne, hogy jól fogják érezni magukat, mert az alkalom csak róluk szól. Luxus műteremben, változatos enteriőr háterekkel, profi női fotóssal, aki könnyen ráhangolódik a modellekre és a gyerekekkel is könnyen szót ért… a végén pedig szuper képekkel, ami maradandó emlék.

  Ajándékozz örökre szóló emléket! – ajándékutalvány formájában. Rokonoknak, barátoknak… mindenkinek!

  Igazi exkluzív meglepetés. Te szabod meg az értékét, így lehet igazán gáláns ajándék is. Egy éven belül bármikor beváltható, amikor az ajándékozottnak jó. Akkor sem fogsz mellé, ha nem annyira ismered az illetőt. Amikor valakinek már mindene megvan és semmi ajándék ötleted sincs, ez telitalálat!

  Csináltass profi képeket, hogy szép karácsonyi emléked legyen!

  Újdonság: fotó évkönyv (hozott képeiteket is beletehetjük az itt készült karácsonyi fotók mellé).

  A karácsony fotózás alkalmával megújítottam díszleteimet, és több karácsonyi enteriőrt rendeztem be műtermemben.

  Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak add meg az elérhetőségeidet!