Karácsonyi fotózás

Elegáns, ízlésesen berendezett és hangulatos műtermem, professzionális fényképezőgépekkel, fényekkel és kellékekkel, 12 mindig megújuló enteriőr háttérrel és több, mint 30 választható háttérszínnel, számos kiegészítővel felszerelt. Stábom jól képzett fotósok, akikkel évek óta elismert eredménnyel dolgozom együtt. Szolgáltatásaim között szerepel fodrász, sminkes, akik a megbeszélt időpontban itt vannak a stúdióban és fotózás előtt a legjobb formádba varázsolnak. Több hátteres fotózások alkalmával célszerű több stílust is választani, ehhez más-más öltözék illik. Hangoljátok össze az öltözéketeket. Legyen ünnepélyes és lehetőség szerint egyszínű, pláne, ha fényes. Átöltözésre természetesen van lehetőség, kényelmes, szépítkező asztallal, tükrökkel ellátott külön helység van erre a célra. A családi karácsonyi fotózás praktikus a műteremben, mert sok a kiegészítő és díszlet, és különben is kint most hamar sötétedik.

 

Most, a karácsony fotózás alkalmával megújítottam díszleteimet, és több karácsonyi enteriőrt rendeztem be műtermemben.

A klasszikus arany és piros mellet habos-babos rózsaszín, letisztult ezüst vagy pasztell karácsony is látható. Háttereim között van kilátós, téli mese, havas-zuzmarás… de szép fényes kék és zöld is megtalálható. Kedves kis díszített kiegészítők, pamlagok, puffok, fotelek, becsomagolt ajándékos dobozok halma és rengeteg karácsonyfa is titeket vár nálunk.

 

Kedvesek a piros-arany kiegészítők mellett a hófehérbe öltöztetett apróságok, anyu szexi piros ruhájával, ünnepi piros körmeivel. Közkedvelt most a pasztell karácsony kifinomult, luxus érzése, a rózsaszín kislányokkal, halványkék fiúcskákkal. De bármilyen színesebb ruha is jó az egyszínű hátterekkel. A tini lányokat nem tudom lebeszélni a feketéről, de kicsit erősebb sminkkel szépen ki lehet emelni az arcukat a fotókon.

 

Kedvetek szerint válogathattok a díszletek közül, az ünnepre hangolódva, és a ruhátokhoz igazodva. Válasszátok ki ti a karácsonyi fotózás stílusát, és a hangulatot az elképzeléseitekhez, barangoljatok a galériában, nézzétek ki, hogy mi tetszik. Persze a kreativitásotoknak sem szabok határt, az egyéni ötleteiteket is szívesen megvalósítom. Elhozhatjátok akár a család kis kedvenceit is, így kutyátok vagy cicátok is rajta lehet a fotókon.

 

Érdemes több öltözet ruhát is végig gondolni, elhozni cipővel együtt, hogy teljes legyen a szett, és profi a végeredmény, vagyis a kép. Ha bizonytalan vagy akkor is hozz többet, majd itt együtt kiválasztjuk a megfelelőket. Hozzáillő hátteret 100% hogy találunk. Több sorozatot is készíthetünk. A kevesebb néha több alapon lehet egyszerűbb színvilágú, ám ütős képet az egész családról és játékosabbakat csak a gyerekekről. Külön a szülőkről, ami akár erotikusabb kisugárzású, komolyabb háttérrel. Ilyenkor több hátteret is használunk, illetve bárhogy variálhatjuk a hozzájuk választott szófákat, karácsonyi kiegészítőket.

 

Nagyon kellemes ünnepeket kívánok! De előtte találkozunk még, ugye? Tudjátok, karácsonyi fotózás! Jelentkezzetek be még időben.