Szabadtéri fotózás családoknak, kismamáknak... mindenkinek

min szabadbanfotozunk zsu gyermekfoto

Van elképzelésed a fotózásról?

A szabadtéri fotózásnál nem kell koreográfia, csak egy jó helyszín, ti és én, a profi fotós. 🙂 Szuper, bevált helyeim vannak! Garantáltan csak mi leszünk!

Szép idő van! Profi képeket szeretnétek magatokról és kicsit kimozdulnátok otthonról?

A műtermem is gyönyörű, de ilyenkor izgalmasabb kint fotózni a természetben vagy egy szép épített környezetben a várban vagy pl. a Várkert bazárban. 

Csak beültök a kocsiba, ahogyan én is, és az előre megbeszélt helyen és időpontban találkozunk. A fotókat WeTransferrel küldöm el, melyeket a gépeteken, telefonotokon bármikor megnézhettek, kiposztolhattok. A kért nagyításokat, fotókönyveket, bekeretezett képeket futárral is el tudom küldeni, ami sokkal kényelmesebb, de be is ugorhattok érte.

 

Egy ilyen fotózás egyben élmény is, nektek és a gyereknek is. Örökítsük meg együtt a most-ot!

 

Szereted, ha rólad is készülnek jó képek? Amin tényleg jól nézel ki! Ezt mindenki szereti. A fotózást már nem mindenki. Viszont egy jó fotóssal kompenzálható ez a nem mindig kellemes „pózolás”. Válassz szimpatikus, tapasztalt fotóst! A végén nem csak jó képek lesznek, de még élvezni is fogjátok! A kültéri fotózásnál sokkal több a lehetőség és spontánabb, felszabadultabb az ember. A fények is természetesek. Ez a legjobb alkalom, hogy profi képek legyenek rólatok.

Kérj ajánlatot most!

  Mennyibe kerül egy gyermek, tini, pocakos, vagy családi kültéri fotózás?

  Szabadtéri csomag

  • már 38.000,- Ft-tól 1 helyszínen, átöltözés nélkül, több kép készül, más-más szituációkban, több pózban (játékos, komoly, egész alakosak és portrék is)

  Retusálás

  A megrendelt papírképeket retusáljuk, eltüntetjük az apróbb „szépséghibákat” (pattanás, karmolás, csípés, stb. un. finom retust csinálunk). Kérhetsz több retust is, ezt személyesen, a helyszínen megbeszéljük. A képeket retulálás előtt is, rögtön a fotózást követően átküldöm a megadott E-mail címre.

  Csináltass profi képeket, hogy szép emléked legyen erről az időszakról is!
  A gyerekek gyorsan változnak, hamar felnőnek... Ha ezt most kihagyod, később nem tudod pótolni!

  SZABADTÉRI VAGY KÜLSŐ HELYSZÍNES FOTÓZÁS

  Már alig vártuk, hogy különleges helyszíneken, a gyerekek által kedvelt környezetbe is mehessünk fotózni. Mivel régóta (nem merem leírni mióta) dolgozom fotósként, számos kültéri helyszínt befotóztam. A budai vár közelsége is elkényeztet, és szívesen készítek fotókat a szabadban, természetes fényben. Szívesen megyek kültéri fotózásra, akár hozzátok is, kedvenc helyetekre, akár Budapest környékére is.

  Van kedvenc helyed, ahol szeretnéd lefényképeztetni magad? Itt csak a távolság szab határt. A szabadtéri fotók mindig sokkal természertesebbek és nem csak azért, mert a természetben készülnek 🙂 hanem a természetes fények és árnyékok miatt is.

  KÜLTÉRI CSALÁDI FOTÓZÁS, AKÁR A KERTETEKBEN IS LEHET

  Ezeket a fotókat készíthetjük akár a kertetekben is. De a Váralja vagy a Dunapart is megfelelő helyszínei lehetnek egy szabadtéri fotózásnak. Szépen visszaköszönnek a ruhátokban összehangolt színek, mint a galériában látható számos családi képen is. Itt szeretem az egyszerű, természetes beállásokat, hétköznapi kedves pillanatokat. Akár egy jelentősebb kerti partira vagy kint megrendezett családi ünnepségekre is meghívhattok fotózni.

  POCAKOS FOTÓZÁS A SZABADBAN

  A kismamákról készült intim, gyengédséget árasztó képek is jobban sikerülnek a természetben, mint a műteremben. Most, hogy a nyárral a kültéri fotózásnak is elkezdődött a szezonja egy szál lenge ruhán keresztül a pocak gömbölyűsége is jobban kiemelkedik és a kismama is jobb kedvű, mint télen. Megismételhetetlenek ezek a pillanatok.

  EXTRA KÜLTÉRI HANGULATI ELEMEK

  A meghitt pillanatokat tovább fokozhatjuk különböző hangulati elemekkel. Ilyen pl. a naplemente, a tavak és a bennük tükröződő természet. Olykor, ha szerencsénk van, még egy szivárványt is lencsevégre kaphatunk. Szép és jól bevált “helyeim” vannak, ahol fotóztam már. Ezeket szívesen megmutatom Nektek is! Sőt! Pár trükk is van még a tarsolyomban. Szeretettel várlak Titeket kedvenc helyeim egyikén, egy előre megbeszélt időpontban és elkészítjük a természetben legújabb fotósorozatotokat.

   

  SZABADTÉREN SZABAD KEZET A FOTÓSNAK

  A szabadtéren szinte bármilyen fotó készíthető, lehet kismama fotózás, gyermek- vagy családi fotó, páros fotózás. A gyermek-fotózás műfaja általában a kisgyermek kortól a kamaszkorig tart, de tinédzserfotókat is nagy számban készítek. Portfóliót bármely korosztályról érdemes készíttetni. Lényege, hogy ugyanannak a személynek, több arcát, arckifejezését mutatom meg. Szeretem elkapni a gyerekek különböző arcait, grimaszait, jellemző nézéseit. Miért ne tehetnénk meg ezt a természetben, vagy akár az utcán. A képek között vannak portrék, mellképek, egész alakos álló és akár ülő képek is. A többféle kiegészítővel és testhelyzettel mozgalmassá, változatossá tudom tenni ezeket a fotókat. Kis trükkökkel extrát is varázsolok bele, de mindent nem árulhatok el, legyen ez az én titkom. Hozd el gyermekedet/gyermekeidet kültéri fotózásra, kedvenc játékkal… még a kutyátokat is hozhatjátok, a többit pedig bízd rám! Értek a gyermekek nyelvén, kihozom belőlük a kis csibészt, a bájost, a nevetőset, a morgós arcot és megannyi karaktert, akik mind ők.

  Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak add meg az elérhetőségeidet!