A legszebb pillanatok megörökítése

A gyermekfotózás még gyakorlott fotósok számára is nehéz feladat. Minden szülő szeret képeket készíteni a gyermekéről, de általában van néhány tényező, ami miatt nem lesz az igazi a kép. Vagy a színek nem élethűek, vagy az élesség nincs a helyén, vagy a pillanatot nem sikerül eltalálni.

Érdemes félévente-évente elvinni gyermekünket egy profi műterembe, ahol megfelelő megvilágításban, ideális kellékekkel és korszerű felszereléssel tudja egy hozzáértő fotós megmutatni gyermekünk egyéniségét. Sok gyerek fél az idegen környezetben, de egy gyermekfotós ezt tudja kezelni és szebbnél szebb képek születnek.

Műtermünkben profi fotósorozatot készítünk gyermekéről az Ön igényei szerint. A babafotózás összeköthető családi fotózással is, így az egész családról készülnek felvételek. A képekből fotónagyítás, fotókönyv is rendelhető, de akár festővászonra is kerülhetnek a kedvenc képek.

Ha szeretne profi fényképeket készíttetni gyermekéről, kérjen időpontot műtermünkbe! Kérdéseivel bátran forduljon szakértő munkatársainkhoz!

0