ajándékutalvány fotózásról bykovacskatafoto

Exkluzív ajándékot, örökre szóló emléket szeretnél, szép formában? 

Ez a Gyermek-Fotó ajándékutalványa, melynél Te választhatod meg az értékét, és egy éven belül bármikor beválthatja az ajándékozott.

Nem csak akkor jó fotózást ajándékozni, amikor már semmi ötleted nincs, és az évek alatt már mindennel elhalmoztad a megajándékozottat és örülsz, hogy ezt most jól kitaláltad és megint megúsztad az év végi karácsonyi tömeget, hanem azért, mert ez egy családi meglepetés is lehet.

Egyben családi programot, közös örömöt is ajándékozol szeretteidnek. Amikor egy-egy nagyítás is kikerül belőle a falra, még évekig emlékezni fognak rá, hogy ezt neked köszönhetik és tudni fogják, hogy fontosak számodra.

Családi karácsonyi fotózás ajándékutalvány

Nem hétköznapi dolog és az egész család ajándéka egyszerre megvan. Nem veszekszenek a gyerekek, örülnek a szülők és így nem is lőttünk túl a célon. A második öröm maga a fotózás élménye lesz, mert összehangolódhatnak és „fotózkodni” mindenki szeret. A harmadik élmény az, amikor megpillantják a róluk készült jobbnál-jobb felvételt és szinte kapkodják ki egymás kezéből a képeket.

Portré fotózás ajándékutalvány

Ez általában annak szól, akit egyénileg szeretnénk meglepni és nem annyira bizalmas vele a kapcsolatunk, de szeretnénk kifejezni, hogy gondolunk rá. Nem hétköznapi ajándék, nem feltétlenül kell hozzá jól ismerni, akit megajándékozunk, ezért különleges és mégsem tolakodó. Kifejezzük vele, hogy tetszik a másik, vagy nagyon fontos számunkra. Kedvenc kollégánknak vagy legjobb barátunknak sem túlzás portré fotózást ajándékozni.

A tinédzserek különösen imádják, ha fotózom őket. Nekik biztosan telitalálat a fotózás,mint karácsonyi ajándék.

Külső helyszínes családi fotózás ajándékutalvány

Lehet hófödte táj is, de én megvárnám a tavaszt ezzel a fotózással. A természetben vagy akár a Budai-várban gyönyörű napsütéses, természetes képeket tudok csinálni rólatok, vagy a családról. A Margit-sziget vagy a Várkert Bazár is remek helyszínek egy fotózáshoz. Akik jobban kedvelik a nagy tereket, vagy a kinti környezetet a műteremmel ellentétben azok ajándékozzanak szabadtéri fotózást. Így még extrább a meglepi.

Esküvői fotózás ajándékutalvány

Amikor családunk fiatalabb tagjai házasodni készülnek, akkor ne is gondolkozzunk tovább, mert jó fotósra minden ifjú párnak szüksége van és nagyon fognak örülni, hogy nem nekik kell ezt is megoldani, főleg kifizetni. Ez azért is jó, mert nem egyszerre az esküvő havában van akkora kiadásunk. Akkor is gáláns ajándék, ha nem örömszülők, hanem nagynénik vagy nagybácsik vagyunk, ebben az esetben azt is mondhatjuk, hogy ez egyben a karácsonyi és a nászajándékom is.

Szóval mindenkinek azt ajánlom, hogy legyen kreatív és gondolkozzon el rajta, hogy melyik rokona örülne egy fotózásnak ajándékba. Várlak benneteket és hívásaitokat, kérdéseiteket. Akár egy fotózásra is beugorhattok, de előtte feltétlenül hívjatok az időpont miatt.

0