Kovács Kata
/
2021.04.23.
csaladifoto dora gyermek gyermek foto.

Az édesanyánknak egész életünkben hálásak lehetünk. Ez így anyák napja környékén eszünkbe is jut. Kicsit elmélkedünk, végig gondoljuk mi mindent köszönhetünk az anyukánknak. Ilyenkor a jó dolgokra gondolunk főleg, de ugyanígy eszünkbe jutnak gyerekkori csalódásaink is, hogy mit nem engedett meg, és az akkor, hogy fájt. Most persze, így sok év távlatából átértékeljük, és tudjuk, hogy mit tanított nekünk akkor.

Anyák napi fotózás, baba-mama fotózás
Anyák napi szabadtéri fotózás

Gondoljunk ilyenkor a nagymamáinkra is, ami egy egészen más kapcsolat, mint édesanyánkkal, de lehet legalább annyira szoros. Köszöntsük fel a nagymamákat is anyáknapja alkalmából.

Egy másik nézőpontból pedig, közben már mi is anyukák lettünk. Van, amit máshogy csinálunk, mint szüleink, nagyszüleink, és vannak dolgok, amit pontosan ugyanúgy. Gyorsan elröppennek ezek az évek és ezt az időszakot csak most lehet megörökíteni. Anyák napi fotózás keretében sok egyéni kérést is teljesíteni tudunk. Van, aki a három generációt szeretné együtt megörökíteni, vannak, akik különleges családi képeket szeretnének.

Fotózás édesanyánkkal, nagymamánkkal

Egy ilyen közös fotózás lehet meglepetés program a kényelmes műtermemben, vagy akár saját kertetekben, otthonotokban is. Egybeköthetitek egy családi ebéddel, beszélgetéssel.

Ilyen alkalmakkor a fotós a háttérben marad és pont a számotokra fontos pillanatokat örökíti meg úgy, hogy észre sem veszitek. Ezek nagyon őszinte, természetes képek, portrék szoktak lenni, általában sokkal jobban sikerülnek, mint azt a család várná. A beállított képektől sem kell félni, ezek is lehetnek mesterkéltség nélküli, kedves, örömteli fotók. Ehhez jó szemem és sok év tapasztalatom van. Ezek a képek később erőt fognak adni neked, most pedig mindenkinek örömet szerezhetsz velük.

Anyák napi fotózás gyerekeinkkel

Szeretnél igazán profi fotókat, amin a gyerekeiddel vagy rajta? A szép közös fotók maradandó élményt nyújtanak és egy ilyen fotózási alkalom igazi ünneplése lehet az anyaságodnak. Az alkalomra belül is ráhangolódsz, és kívülről is kicsit több időt, figyelmet fordíthatsz magadra. Vedd komolyan ezt az alkalmat, készülj rá. Hidd el, megéri! A fotókon keresztül visszajön, az állapotod, az érzéseid az anyaság öröme és a gyerekeid iránti szereteted.

Anyák napi fotózás, családi fotózás
Anyák napi fotózás műteremben Budán

Amikor már nagyok lesznek a gyerekek, elő tudjátok venni az évről-évre készült képeket. Időrendbe rakva, vagy eleve sorbarendezett albumban nézegetve vicces családi program összehasonlítani az apró változásokat.

Ezeket a családi fotókat mindig örömmel tudod mutogatni a gyerekeknek. Látosass el fotógalériámba és nézegesd meg a családi fotókat.0