Baba fotózás otthonotokban vagy műtermemben, az anyukával is

csecsemo fotozas otthon studioban

Van elképzelésed a fotózásról?

Lehet csak a baba a képeken, vagy lehet közös fotó is anyával/tesókkal/az egész családdal.

Szeretnél kisbabádról profi fotókat, amin Te is gyönyörű vagy?

A professzionális fotó nem mérhető össze a mobilok kamerájával elkattintott képekkel.

A hivatásos fotósnak tapasztalata mellett specializált felszerelése, hátterei és technikai eszközei (pl. profi fényképezőgép, vakuk, lámpák, derítők, ernyők, szélgép…) vannak, hogy tökéletes képet alkothasson.

 

Egy ilyen fotózás egyben élmény is, az első profi képeket készítteted a babáról és magadról, és hidd el egy profi fotós még szülés után is tud rólad olyan képet készíteni, amin bámulatosan nézel ki.  

 

A baba fotózás azért fontos, mert azt az időszakot örökíted meg. Azt a vissza nem térőt, amikor még pici, de már nem csak szopizik és alszik. Gyorsan változnak, ebben az időszakban szinte hetente. Később az egyik évben rengeteget nőnek, máskor pedig sokat komolyodnak, változnak a vonásaik, gesztusaik.

Kérj ajánlatot most!

  Mennyibe kerül a baba fotózás?

  Műtermemben

  • Baba fotózás, 1 háttérrel 28.000,- Ft és több, mint 40 kép készül
  • Baba fotózás tesóval, 1 háttérrel 30.500,- Ft és több, mint 40 kép készül
  • Baba fotózás anyukával, 2 háttérrel – átöltözéssel, 2 ruhában, 44.000,- Ft itt 80-nál több felvételt készítünk
  • Babafotózás családdal, 3 háttérrel – átöltözéssel, 3 ruhában, 71.000,- Ft itt 100-120 profi fotót készítünk

  Más helyszínen

  • Otthonotokban vagy a nagyinál: 38.000,- Ft-tól
  • Szabadtéri csomag: 38.000,- Ft-tól

  Retusálás

  A megrendelt papírképeket retusáljuk, eltüntetjük az apróbb „szépséghibákat” (pattanás, karmolás, csípés, stb.). Kérhetsz több retust is, ezt személyesen megbeszéljük.

  A nyers képeket (retusálás előtti képek) a fotózást követően pendrive-on rögtön haza tudjátok vinni.

  Csináltass profi képeket, hogy szép emléked legyen gyermekeidről, ebből az időszakból!
  Ha ezt most kihagyod, később nem tudod pótolni!

  Amikor már megvoltak az újszülött és baba-mama fotók, jöhetnek az 1 éves kori tortamaszatolós baba fotós képek, összeszokott már a család a kis jövevénnyel, szívesen fotózkodtok a tesókkal és családi fotózáson is. Amikor első gyerekről van szó, nagyon sok fotót készítek csak róla vagy az anyukával és az apukával hármasban.

  A baba fotózás egyben emlékezetes családi program is.

  Az eredmény, a fotók pedig ennek az időszaknak a megörökítése. Melyek nem csak szép emlékek, hanem nagyszerű ajándékok is a nagyszülőknek, keresztszülőknek, no meg persze saját magunknak is. Hiszen évről-évre nyomon kísérhetjük gyermekeink növekedését, fantasztikus változásait is. Vendégeim előszeretettel nagyíttatják ki a különösen jól sikerült fotókat, tetetik keretbe és a lakás egyes pontjait díszítik majd ezután. A családokat későbbi nehezebb helyzeteiben összetartják a képek adta érzések, emlékek, és elsétálva mellettük, vagy csak rájuk nézve alapban is szeretetteljes légkört adnak.

   

  Változatos időjárás miatt többnyire stúdióban fotózunk, de alig várjuk, hogy különleges helyszíneken, a gyerekek által kedvelt környezetbe is mehessünk. Mivel régóta (nem merem leírni mióta) dolgozom fotósként, számos kültéri helyszínt befotóztam. A budai vár közelsége is elkényeztet, és szívesen készítek fotókat a szabadban, természetes fényben. Szívesen megyek kültéri fotózásra, akár hozzátok is, kedvenc helyetekre, akár Budapest környékére is.

   

  A műtermi fotózás praktikus, mert nem időjárás függő. Szép és hangulatos műtermem, professzionális fotós gépekkel, kellékekkel és fényekkel, 12 enteriőr háttérrel és több, mint 30 választható háttérszínnel, számos kiegészítőkkel felszerelt. Válasszátok ti ki a gyermek fotózás stílusát, és a hangulatot elképzeléseitekhez, barangoljatok a galériában, nézzétek ki, hogy mi tetszik. Persze a kreativitásotoknak sem szabok határt, az egyéni ötleteiteket is szívesen megvalósítom. Elhozhatjátok a gyerekek kedvenc játékait, vagy akár a család kis kedvenceit is. Így kutyátok vagy cicátok is szerepelhet a fotókon.

   

  A műfaj, mint gyermek fotózás általában a kisgyermek kortól a kamaszkorig tart, de tinédzserfotókat is nagy számban készítek. Portfóliót bármely korosztályról érdemes készíttetni. Lényege, hogy ugyanannak a személynek, több arcát, arckifejezését mutatom meg. Szeretem elkapni a gyerekek különböző arcait, grimaszait, jellemző nézéseit. A képek között vannak portrék, mellképek, egész alakos álló és akár ülő képek is. A többféle kiegészítővel és testhelyzettel mozgalmassá, változatossá tudom tenni ezeket a fotókat. Kis trükkökkel extrát is varázsolok bele, de mindent nem árulhatok el, legyen ez az én titkom. Hozd el gyermekedet/gyermekeidet műtermembe, 2-3 öltözék ruhával, kedvenc játékkal… válassz hozzájuk illően a beépített enteriőr világokból, a többit pedig bízd rám! Értek a gyermekek nyelvén, kihozom belőlük a kis csibészt, a bájost, a nevetőset, a morgós arcot és megannyi karaktert, akik mind ők.

  Ha szeretnéd, hogy visszahívjalak add meg az elérhetőségeidet!