karacsonyi fotozas biztonsagban gyermek foto.hu

Ahogy beköszöntött az ősz, jött a járvány második hulláma. Mindenkinek változtatni kellett a mindennapi életvitelén, szokásain. Sokakban kérdések merülnek fel és mennek a találgatások. Hogy mikor lesz vége? Vagy ez már mindig így lesz? Mit tudok tenni, hogy átvészeljük a családdal ezt az időszakot? Feladjak a tervekből és zárkozzunk be, vagy mérsékeljek, és azért ne fosszam meg a családot a programoktól? Mi mindent megteszünk, annak érdekében, hogy idén is programjaid között lehessen a biztonságos karácsonyi fotózás.

Most ott tartunk egyenlőre, hogy minden működik a megfelelő óvintézkedések mellett, óvatossággal, távolságtartással, körültekintéssel, maszkban a biztonságos karácsonyi fotózás érdekében. Sokan úgy döntenek, hogy házhozszállítást választanak és csak oda mennek, ahová muszály, csökkentik a kockázatot. Az emberek általában sokmindentől félnek, nem tudják mi vállalható biztonságban és mi nem. Jelenleg a gyerekek óvodába járása pl. sokkal nagyobb kockázatot jelenthet, mint nálam egy fotózás. A gyerekek nem hordanak maszkot, és nem tudjuk megmagyarázni egy 5 éves kíváncsi kis gyerkőcnek, hogy ne bújjon a társaihoz, ne játszanak túl közel egymáshoz, ne cserélgessék a játékaikat… Elég fura koncepció lenne, nem? Ugyanakkor otthon is maszk nélkül van a család, a tömegközlekedési járműveken zsúfoltan utaznak az emberek, lecsúsznak a maszkok az orrokól és sokan a munkahelyen sem tudják egész nap magukon tartani. Ez egy ilyen időszak, van aki könnyebben viseli, van aki nehezebben. Mi azt valljuk, hogy nem kell lemondanunk mindenről, csak sokkal nagyobb tudatosággal kell szelektálnunk.

Karácsonyi fotózást terveztek és bizonytalanok vagytok? Azon gondolkodtok, hogy merjetek-e fotózásra jönni?

Nyugodtan gyertek, biztonságos fotózási körülményeket biztosítunk. Itt összefoglalom, hogy mik az óvintézkedéseink és nektek mire kell figyelnetek családotok és a fotósotok biztonsága érdekében.

Megelőző intézkedéseink a biztonságotok és saját biztonságunk védelmében:

Lux légtisztitót és vírusölő aroma diffúzort használunk a levegő fertőtlenítése érdekében. A megfelelő szabályok bevezetésével, a technika segítségével és nagy mennyiségű fertőtlenítőszerrel maximálisan igyekszünk a műtermet virusmentes övezetként tartani. Nagy a műterem, 130 nm alapterületű, ezért megfelelő távolságot tudunk tartani egymástól.

biztonsagos fotozas gyermek foto
biztonsagos fotozas gyermek foto

A biztonságos karácsonyi fotózás folyamata közben soha nincs közelebb a fotós 3-4 m-nél a fotózott személytől, mert teleobjektívet használunk. Az eleve nagy légtér sokat segít, de az első hullámban vásárolt légcserélő és a nemrég beszerzett vírusölő diffúzor segítségével minimálisra csökkentjük a kockázatot. 

Szabályaink, pandemiás működés alatt:

  • Egyszerre csak egy fotózás zajlik. Mindig csak 1 család van jelen a műteremben, akik csak a fotózés ideje alatt veszik le a maszkot.
  • 2 család között elegendő időt hagyok a fertőtlenítésre, átszellőztetésre.
  • A légcserélő és a vírusölő aroma diffúzor folyamatosan, a fotózások ideje alatt is be van kapcsolva.
  • 1 fotós, és 1 asszisztens van jelen maszkban, nincs sok fős aparátus. Saját autóval jövök a műterembe.
  • Sűrű kézmosát, kézfertőtlenítés végzünk és ezt javasoljuk vendégeinknek is. Érkezés után mindenkinek kötelezően a kézmosáshoz vezet az első útja.
  • Időben jelentkezzetek be, mert nem lehet egymásra csúszás, idő kell a fertőtlenítésre és ezért most kevesebb fotózási lehetőség van.
  • Pontosan tartsátok az időpontokat. Ha hamarabb érkeztek kint kell várnotok sajnos, ha később, akkor rövidebb időbe kell beleférnie a fotózásotoknak.
  • Mindig éberek vagyunk, figyelünk, megelőzünk a biztonságos karácsonyi fotózás érdekében.

Köszönjük a megértést, vigyázzunk egymásra!

Nézegessétek meg, az idén már elkészült karácsonyi fotóinkat.

csaladi karcsonyi fotozas biztonsagban
csaladi karcsonyi fotozas biztonsagban
biztonsagos mutermi fotozasok gyermek foto
biztonsagos mutermi fotozasok gyermek foto
0