csaladifotoszbadbangyermek foto.hu

Miért most legyen a családi fotó? Nincs is fontosabb az életben, mint a család. Az együtt töltött boldog percek pedig megismételhetetlen élmények, amikor együtt örülhetünk egymás boldogságának. Amikor megölelhetjük egymást, amikor puszit nyomhatunk egymás arcára, amikor együtt nevethetünk, együtt sírhatunk és jóban-rosszban kitarthatunk egymás mellett. Ezek azok az örömök, amelyek felülírnak minden fájdalmat, minden nehézséget, minden gondot és minden bajt.

A család az, amiért megéri küzdeni, amiért minden nehézség és szenvedés értelmet nyer. Ezt pedig akkor érthetjük meg igazán, amikor nehéz helyzetben vagyunk. Ekkor különösen fontossá válik az összetartás, egymás támogatása, egymás segítése. Az összekapcsolódás élménye sokkal értékesebbé válik.

Amikor nem vagytok együtt merítsetek erőt közös fotóitokból

Nem mindig lehetünk azonban együtt. A rohanó hétköznapok és ez mostani fura helyzet megismertetik velünk az elválást, a külön töltött idő nehézségét. Ekkor pedig az emléktárgyakból, és a fényképekből meríthetünk erőt a kitartáshoz és a várakozáshoz addig, amíg újra személyesen találkozhatunk és megölelhetjük egymást .

A családi fotózás, és a gyerekfotózás alkalmával készült, kézzel fogható képek nemcsak a szűk család tagjainak, hanem a távolabbi rokonoknak, és ismerősöknek is örömöt, élményt nyújthatnak.

Így szerezz örömet

A professzionális családi- és gyermekfotózás jóvoltából a legjobb szögből és megvilágításban megmutatott különleges pillanatokat, adott korszsakra jellemző gesztusokat, kedvenc öltözékeket megoszthatod azokkal, akik igazán fontosak számodra. Ezt az ajándékba adott profi fotót kérd tőlem jó minőségű, fényes fotópapíron. Találd ki, hogy kinek, melyik képet szeretnéd adni és azt is, hogy szerinted kis asztalra vagy a falra tenné. Így könnyű lesz eldöntened, hogy melyik képből mekkora méretűt készítsünk. A megajándékozott személy biztosan nagyon örülne, ha az Ő lakásához illő keretben kapná szuper képeiteket. A gyerekekkel keszíthettek saját magatok is keretet, amit kidekorálhattok, vagy tegyetek bele egy kis időt és keressetek a neten személyre szólóan valami vicces, elegáns vagy dizájnos képkeretet.

Egy családi fotóra rápillanthatunk akkor is, amikor valaki éppen túlórázik, vagy amikor egy nehéz vizsgaidőszakban nem tud hazajönni a gyermekünk. Lényeg, hogy ne a telefonon, vagy laptopon nézzük. Amikor még otthon is, hiszen home office van a digitális eszközeink kis buborékában élünk, jó kicsit kitekinteni jól ismert, kedves arcocskákra.

Sok esetben nehézségbe ütközhet rokonaink meglátogatása – akár egészségügyi okokból, akár egyszerűen csak a távolság okozta probléma miatt. A családi fotózáson készült képek segítségével könnyebb lehet nekik is elviselni a távolságot és gondolhatnak arra, hogy nemsokára újra együtt lesztek és önfeledten örülhettek egymásnak.

Meríts tehát erőt a családi fotózás és a gyerekfotózás során készült képek, fotóalbumok, sorozatok segítségével és add vissza a családodnak is azt a hihetetlenül fontos élményt, amit esetleg elveszíteni vagy elhalasztani kényszerültök bármilyen okból!

Ajándékozz te is professzionális családi fotózást húsvétra családodnak és lepd meg szeretteidet, ismerőseidet az itt készült fotókkal.

Hiszen a professzionális családi fotózás és gyerekfotózás által megörökített szépség és varázslat nyomán biztosan sikerül valamelyest visszaadni az összetartozás élményét, amit ebben az időszakban a kevesebb találkozással nem olyan könnyű megtartani.

Itt van a tavasz, a szabadtéri fotózások lehetősége! Linkeltem ide pár fotóalbumot kedvcsinálónak.

0