min csaladifotoszabadban gyermek foto.hu

A fotóalbumok ékkövei szerintem, többségében az egész családról készített fényképek, ahol egy-egy közös, mosolygós és boldog pillanatot örökíthetek meg a jövő számára. Ez nem csak a családokat, de engem is örömmel tölt el. Az ilyen képekből sosem lehet túl sokat készíteni, mivel mindegyik igazán szeretetteljes, divatos, de mégis egyedi és különleges… együtt tesszük azzá! Ugyanakkor a családi fotózás számomra egy igazán felelősségteljes folyamat, ahol feladatomnak érzem, hogy a család is élvezze ennek minden apró pillanatát az elejétől a végéig és a gyerekek majd felnőttkorukban is mosolyogva nézzék vissza a képeket és általa felidézhessék a múltban együtt töltött kellemes perceket. 

Hogy miért a tartom a kültéri családi fotózást különlegesnek? 

A lencsevégre kapott szép családi pillanatok még teljesebbé válhatnak szabadtéri környezetben, természetes színekkel, fényekkel. A kültéri családi fotózások során arra bíztatom a családokat, hogy élvezzék az egymással töltött pillanatokat, legyenek felszabadultak, sétáljanak, a gyermekek bújócskázzanak vagy akár másszanak fára! A közös időtöltés az egyik legjobb dolog a világon! Szeretem megragadni a család varázsát, egyediségét, legyen az akár játékos vagy egy komoly pillanat. A szabadtéri fotózások tökéletes lehetőséget adnak arra, hogy az élénk, izgő-mozgó gyermekeket is megörökítsem, ahogy felfedező üzemmódban rácsodálkoznak dolgokra, hiszen olyan gyorsan felnőnek! Friss levegő, rózsás orcák és hatalmas mosolyok… Az így kapott képek tökéletesen tükrözik a család igazi stílusát. 

A helyszín kiválasztása során az évszaknak megfelelően lehet szó a Budai várról, egy levendulás vagy pipacsos mezőről, a Duna-partról, Margit-szigetről, de akár a saját otthonod kertje is tökéletesen megfelelő lehet, vagy bízhatsz bevált helyszíneimben is! A titok nyitja mindig abban rejlik, hogy a kültéri fotózás nem csak egy egyszerű fényképkészítési folyamat, hanem egy olyan különleges családi program, ahol a nagyoktól kezdve a legkisebbekig mindenki jól érezheti és mozdulataival, gesztusaival egyben ki is fejezheti magát. A helyszín adottságától függően még egy kellemes kirándulással is össze lehet kapcsolni a fotózást. Javaslom a fotózást elsőként, utána majd lefáraszthatjátok magatokat és a gyerkőcök kedvükre összekoszolhatják magukat. 🙂 Így válhat teljessé és olyan emlékezetessé a nap, amit egy fotó alig-alig tud átadni, ám nézegetésükkel az emlékek is betöltődnek. Ezt az érzést, élményt és pillanatot igyekszem megörökíteni és maradandó emlékként átadni nektek. Hiszen a család érték, az így készült képek szinte felbecsülhetetlenek, mert ezek az idők, korszakok visszahozhatatlanok. Egy-egy ilyen szabadtéri családi fotózáson annyira megismerem ”arcaitokat” mintha ténylegesen sok éve ismernélek benneteket, így egy kis időre, ha külső szemlélőként, de én is picit családotok részévé válok.  

0