csecsemő fotózás örök emlék

Egy nő életében a legszebb pillanat, amikor a várva várt csöppség megszületik. 9 hónapig ott lakott a pocakodban és végre megérkezett. Az újszülött fotózás nagyon szép pillanatok megörökítése és az egész család számára örömet jelent, sőt évekkel később akár gyermekeddel együtt nézegethetitek az újszülött kori fényképeit. Szeretnék csecsemő fotózást: https://www.gyermek-foto.hu/a-fotozasrol/csecsemo-fotozas/

A csecsemő fotózás lényege, hogy a baba még nagyon tiszta és törékeny állapotában legyen megörökítve, ezért fontos, hogy 14 napos koráig keressetek fel. Az újszülött fotózás helyszínének otthonotokat javaslom, így a babát nem tesszük ki felesleges tortúrának, hanem marad a megszokott környezetében, a megnyugtató családi légkörben, melyben minden napjait is éli. Megbeszéljük, mikor megyek el hozzátok, de ha úgy jobbnak látjátok, lehet a műtermemben is fotózni, természetesen itt is figyelembe véve a pici napi ütemét. A csecsemő fotózás szereplője lehet csak a baba vagy baba és a mama, de még az apukát is bevonhatjuk a fotózásba.

A képeket a fotózást követően pendrive-on rögtön megkapjátok. Ki is tudjuk választani, hogy melyikből szeretnétek papírképet, nagyításokat, amit bekeretezhettek és kitehettek szobátok falára. Fotókönyvet is készítek, akár több példányban is, mely a nagyszülőknek is kedves ajándék lehet.

0