csaladikaracsonyifotoszinvalo gyermek foto.hu

Igaz, még csak most múlt el a nyár, de amilyen rohamtempóban halad az idei év, mire észbe kapunk, a közeledő ősz helyett máris készülhetünk a télre és jön a karácsonyi fotózás. Érdemes ezért, nem az utolsó pillanatban elkezdeni a karácsonyi hangolódást, hogy a december az ünnep teljes megélésről szólhasson, minden meghittségével és várakozásával együtt, ne pedig a véget nem érő rohanásról, kapkodásról, idegeskedésről.

Elkezdtük kialakítani az új karácsonyi háttereinket és összeválogatni a hozzá passzoló kiegészítőket az idei karácsonyi fotózáshoz

Mi már nagyon várjuk az idei karácsonyi fotózásokat – legyen az családi, páros, vagy esetleg egyéni portfolió készítése. Épp úgy tüsténkednek nálunk a festők, a kárpitosok, és a dekoratőrök az új karácsonyi enteriőr hátterek kialakításával, mint a Mikulás gyárában a manók, hogy mire eljön a karácsonyi időszak, minden készen álljon. Mindezt a 2020-as karácsonyi trend előrejelzéseinek figyelembevételével tesszük, és természetesen idén sem maradhat el, hogy a saját ötleteimet és látásmódomat is belecsempésszem a környezet kialakításába. Ezutóbbit különösen fontosnak tartom, hiszen ez különbözteti meg a műtermemet másokétól. Most még maradjon meglepetés, pontosan mi minden van készülőben, de hamarosan betekintést nyerhettek az új karácsonyi háttereinkbe! 

A jó hangulatú karácsonyi fotózás is egyfajta készülődés az ünnepre. Olyan, mint egy főpróba, ami nem csak az öltözék összehangolásáról szól, ez egyben egy közös lelki ráhangolódás is. Karácsonyra pedig a fotók is készen lesznek.

Ahogy azt minden anyuka már bizonyára tapasztalatból tudja, a jó szervezés nem csak a hétköznapokra, hanem az ünnepekre is igaz. Célszerű időben elkezdeni készülni a karácsonyra és a karácsonyi fotózásra, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen mindent kitalálni. Ha mindent megfelelően előkészítünk, lesz időnk magunkra is és sokkal jobban át tudjuk adni magunkat az ünnep hangulatának. Persze mindig közbe jöhet valami, egy-egy váratlan fordulat az utolsó pillanatban, de ily módon az nem egy plusz teher lesz, ami már sehogy sem fér bele a naptárunkba, hanem azt is nyugodtan elintézhetjük. Érdemes jó előre elkezdeni gondolkozni az idei ünnepi színvilágon, milyen színű legyen a karácsonyfa, és a dekoráció.

Mindent időben

Tovább gondolva hasonlóan megtervezhető, hogy mi legyen az ünnepi menü, összeállítható a bevásárlólista, hogy a legjobb minőségű hozzávalókat időben beszerezhessük (halak, jó féle borok, speciális fűszerek, szelid gesztenye, szarvasgomba, stb.) illetve, amit csak külföldről tudunk hozatni, azt úgy megrendelhessük, hogy idegeskedés nélkül ideérjen. Az ajándékötletek mellett gondolkodhatunk családunk ruházatának összehangolásában is, mind a karácsonyi fotózásra, mind Szentestére. Így még időben kiderül, mit nőttek ki a gyerekek, illetve mit kell addigra mindenképp beszerezni.

Fotózást ajándékba

Bárkinek ajándékozhatunk fotózást karácsonyra, melyet bármikor beválthat egy éven belül. Ami lehet róla pl. egy vagány portfólió vagy ajándékozhatunk egy trendi családi fotózás. Választhatunk általánosabb portré fotózás témát is, ha azt szeretnénk, hogy Ő döntse el mit szeretne. Biztos neked is van olyan szeretted, akinek minden tárgya megvan. Ahelyett, hogy vennél neki egy újabb „dolgot” karácsonyra, amire feltehetőleg nincs is szüksége, inkább válaszd a karácsonyi fotózást ajándék gyanánt! Ezeket a képeket évek múltán is nagy örömmel fogják elővenni, nézegetni. Nálunk bármilyen árkategóriában választhatsz ajándékutalványt, a fotózások nem lesznek felárasak. Tájékozódj bátran a hétköznapi árlistából karácsonykor is ugyanazok az áraim.

Amennyiben családodat vagy párodat hoznád el egy ilyen meglepetés fotózásra, már novemberben is részt vehettek karácsonyi fotózáson. Így az az elkészült képeket már be is tehetitek a fa alá a nagyszülőknek, keresztszülőknek… sőt, karácsonykor profi képeket posztolhattok magatokról, amin az egész család rajta lesz.

karacsonyi tini fotozas
karacsonyi tini fotozas
0