karacsonyi gyermek foto havas fa

Olyan, mintha 2020-ban előbb kezdődne a szezon. Az Obi kiállítóterének több, mint a fele már karácsonyi dekorációval van tele. A jelenlegi bizonytalan helyzetben ez persze nem csoda. Ez is érv, amellett, hogy idén Ti is hamarabb gyertek, mert idén sem maradhat el a karácsonyi fotózás. 🙂

Egy tökéletesen sikerült karácsonyi családi fotózás biztosan életre szóló emléketek marad. Akár az ismerőseidnek és családtagjaidnak szeretnél képeket ajándékozni, akár csak saját magatoknak készíttetnél karácsonyi fotókat, célszerű azt mindenképpen tapasztalt fotósra bízni és minőségi, hátterekben bővelkedő műtermet választani hozzá. Ugyanis kizárólag profi fotózási körülmények között készülnek az igazán elképesztő és ugyanakkor a természetes képek is. Minden évben érdemes legalább egy családi sorozatot készíttetni, mert egyetlen év leforgása alatt is rengeteget változnak a lurkók. És nem csak nőnek, komolyodnak, hanem új gesztusokat tanulnak el társaiktól, illetve változnak az arcvonásaik, mimikájuk is. Azt szoktam javasolni, hogy az egyik évben szabadtéri fotózást válasszatok, máskor általános, műtermi fotózást, és gyakran essen karácsonyi fotózásra is a választásotok.

2020-as karácsonyi enteriőr hátterek

Készen lettek az új, 2020-as karácsonyi trendnek megfelelően kialakított, ugyanakkor az én stílusomra szabott karácsonyi enteriőr hátterek. Találtok közöttük klasszikusat és modernet egyaránt. Vannak játékosabbak, amiket a gyerekek karácsonyi képeihez találtam ki és vannak olyanok, amelyeket az egész családnak. Színvilágban és stílusban is többfélét találhattok. Nézegessétek meg az új háttereknél készített első idei karácsonyi képeket.

Szabályok, amiket mindannyiunk védelme érdekében vezettünk be

A mostani helyzetnek megfelelően, egyszerre csak egy család tartózkodhat műtermemben és mindenki érkezése előtt fertőtlenítünk és légcserét végzünk. Ezért kérek mindenkit, hogy pontosan érkezzetek és időben jelentkezzetek be, hogy még tudjatok válogatni az időpontok közül. Idén több időt hagyok egy-egy családra, hogy megfelelő módon eleget tehessünk a szigorú higiéniás elvárásoknak.

0