mutermigyerekfotorozsaszin gyermek foto.hu

Itt a farsang, lassan ideje elűzni a telet, már majdnem kopogtat a tavasz! A farsang a gyerekek egyik kedvenc ünnepe, az imádnivaló jelmezek még a pandémia idején is elő kell, hogy kerüljenek. Hercegnő, katona, kiskutya? Vagy az egész család szeretne összehangolt jelmezt ölteni? Minden lehetséges!

Szerezz örömet a gyerekeknek

A gyerekek csodálatos képzelete határtalan. Napról-napra bújnak különböző karakterek bőrébe néhány órácskára az óvodában, az iskolában, a játszótéren – játékból. Éppen ezért a farsang sokuk számára a legkedvesebb ünnep mind közül – annak ellenére, hogy ugyan ajándékokkal nem jár, mint a karácsony, a húsvét vagy a születésnapok. Mégis, ilyenkor élhetik ki igazán vágyaikat és gondolkozhatnak el talán életükben először azon, kik, mik szeretnék lenni?

A fotózás menete

Mindennél fontosabb ezeket a pillanatokat megörökíteni. A stúdiómban évek óta foglalkozom gyermekekkel, baba kortól egészen a mosolygásra nehezebben bírható, olykor dacos óvodásokon keresztül, a kisiskolás, gimis nagylányok és nagyfiúk megörökítéséig. Szenvedélyesen szeretem azt a gyermeki örömet, ami egy-egy ilyen alkalom során a gyerekek arcára kiül és szemükben csillog. Igen, a képeket elősorban a szülőknek és a nagyszülőknek készítem, s csak évek múltán az azokon szereplő gyerekeknek, a pillanatnyi öröm azonban vitathatatlanul a kicsiké. Akció közben látni egy tűzoltót, egy sárkányt győző lovagot, a kisállatokat mentő felfedezőt vagy egy hercegnőt leírhatatlan élmény.

Játszatok műtermemben farsangot családi körben

A műterem tehát fantázia birodalommá változik farsangkor. Ha nagy a korkülönbség van a gyerekek között, vagy egy csemetéd van, nyugodtan hozzátok magatokkal a legjobb barátját is! Olyan értékes képek készülhetnek így róluk a barátságuk kezdetén, amelyeket évek múltán is szívesen elővesznek majd, vagy esetleg a mostanság felkapott trendnek megfélően felnőttfejjel akár újra is alkotják. Ha kedvetek úgy tartja, az egész család beöltözhet, a gyerekek mellett természetesen közös képek is készülhetnek, a testvérekkel, a kis barátokkal, a szülőkkel.

Végezetül fontosnak tartom kiemelni, hogy a műtermi fotózások mindig – így a farsangi fotózás is -a jelenleg érvényben lévő járványügyi korlátozásoknak megfelelően történik. Különösen odafigyelek a távolság betartására, a maszk használatra, a helyiségek rendszeres átszellőztetésére, illetve természetesen kihelyezett fertőtlenítők is vendégeim rendelkezésére állnak. A készülődéshez, jelmezcseréhez egy külön helyiséget biztosítok.

0