Kovács Kata
/
2020.05.06.
min ajandekutalvanyfotozasgyerkefoto

Amikor szeretnél valami elegáns és személyes ajándékkal meglepetést szerezni valakinek, nehéz dolgod van. Amennyiben vásárolsz valamit könnyű melléfogni. Nem jó a méret vagy a szín, nem stimmel a stílus, nincs hová tenni, van már belőle kettő is, vagy egyszerűen csak nem tetszik annak, akinek kedveskedni szeretnél. És akkor mit csinálsz? Addig cserélgeted, míg el nem találod, már előre mellé csomagoltad a blokkot, vagy rábízod és legfeljebb eladja a jófogáson?  

Ajándékozz fotózást! Egyszerű és mégis meglepő, nem tudod elhibázni és kellően exkluzív! Nem hétköznapi dolog és akit megajándékozol biztos lehet benne, hogy nagyon fontos a számodra. Az ilyen „fotózást ajándékba” dolog nagy előnye, hogy rengeteg szempontban és körülményben a megajándékozott dönt a fotós meg igazodik. Ő dönti el a helyet és az időpontot, lehet műtermi vagy szabadtéri fotózás. Azt is Ő mondja meg, hogy a gyerekeit szeretné fotóztatni, vagy saját magát, vagy akár az egész családját.  

Az ajándékutalványt postázni is lehet, vagy futárral elküldeni. Nagyon elegáns kártyákat csináltattam, de az on-line mód is lehetséges az egyszerűség kedvéért, pláne a mostani helyzetben.

Maga a fotózás élmény is egyben, így tulajdonképpen egy kellemes programot és az eredményeképpen készült fotókat is ajándékozod. Így még maradandó része is lesz az ajándékodnak. Amennyiben nő az ajándékozott kérd sminkeléssel együtt a fotózást. Ki ne élvezné, hogy egy egész csapat azon dolgozik, hogy a lehető legjobban nézzen ki, jól érezze magát és szuper képek készüljenek róla. 

0