családi és gyermek fotózás

A gyermek fotózásnál az anyukán is nagyon sok múlik, nem csak a fotóson. A kis gyerekeknek az anyukájuk a kapocs a környezetükhöz és a többi emberhez. Megérzik, ha az anyukájuk szeret valakit, ilyenkor ők is könnyebben barátkoznak vele.

Jó fotókat szeretnél a gyerekeidről és profi fotósra bíznád?

Elhatároztad magad, hogy gyermek fotóst választasz, de nem tudod hogyan? Aki neked szimpatikus, és bizalmat adsz neki, azt a gyerekeid is érezni fogják. Amikor Te jól vagy és szeretetteljes védő aurát biztosítasz nekik, ők is nyugodtabbak, biztonságban érzik magukat, jó kedvük van és belemennek veled, majd a fotóssal is a játékba, még egy számukra idegen műteremben is. Amikor teljesen feloldódtak szívesen produkálják magukat és így különleges képek készülhetnek. Az is jó abban, ha fotóshoz mentek, hogy te is, vagy akár az egész család rajta lehettek a fotókon. Ha bízol a fotósodban, hidd el, megfelelő visszajelzést fogsz kapni, hogy min kell változtatnod ahhoz, hogy igazán jól néz ki a fényképeken.   


Akkor abban azt hiszem, megegyezhetünk, hogy ne hátteret, ne helyszínt ne mást válassz! Persze ezek is fontosak lesznek, csak később! Amikor végre rászántad magad, kb. jó passzban is vagy, a gyerekeket is összeszedted, akkor első legyen, hogy tudj bizalmat szavazni a fotósodnak. Azon múlik a legtöbb, hogy mennyire tudtok ti összehangolódni. Akivel nem találtok közös hangot, nem vagytok szimpatikusak egymásnak, nem fogtok tudni összedolgozni. Őt biztosan nem fogja érdekelni, hogy néztek ki a képeken. A gyermek-foto.hu műtermében nem ezt fogod tapasztalni.

Katánál a gyermek fotózás közös munka!

Te elmondod mi az elképzelésed, milyen képeket szeretnél a gyerekekről, magatokról látni… Ő pedig „kivitelezi” azaz keresztülviszi rajtad is, ha kell, J mert addig állít rajtatok, szól, viccelődik és kattintgat, ameddig ki nem hozza azt a huncut mosolyt a gyerekekből… amikor a legtermészetesebbek és tényleg jól néztek ki együtt. Senki sem tud beállni, a modellek ezt hosszú évekig tanulják és egy-egy divatbemutató előtt is heteket, ha nem hónapokat gyakorolnak, míg összeáll a koreográfia és begyakorolják a tourokat, beállásokat. A felnőtt és gyermek fotózásnál ugyanez a helyzet, az elején mindenki esetlennek érzi magát és nem is néz ki túl jól. Ez azért van, mert nem látod magad kívülről. Itt a visszajelzésed a tartásodról a fotós és nem a tükör. Ő látja, hogy fogtok kinézni a képen és szól, ha igazítani kell valahol, ha a gyerekek pont elfordultak… Látja az apró részleteket és csak rátok figyel. Szól, hogy húzd ki magad, mosolyogj, ne billentsd félre a fejed, ne húzd el a szád… kinek mi. Általában a gyerekekkel utána már nincs gond, ha feloldódtak, csak az anyukák pont addigra fáradnak el. Szóval ebben az állapotban kell bizalmat szavaznod a fotósnak. Nagyon kevésszer kell csak a hajadon, meg máson igazítani, ezért van a profi fotós. Ő látja és kihozza belőletek azt, amit még te sem gondoltál! Na ezért gyere Katához!

0