boudoart
/
2019.03.08.
husvetinyuszifotozas gyermek foto.hu

Március 16-tól kezdődően, minden hétvégén Húsvéti fotózást tartunk a Ponty utcai műtermemben. Bejelentkezés szükséges, hogy időpontot tudjunk egyeztetni. Fotózhatom csak a gyerekeket, vagy az egész családot is. Sőt! Még kis kedvenceiteket is hozhatjátok. A kisállatokkal készített fotókon a gyerekek mindig nagyon jókedvűek, őszintén vidámak, semmi “színészkedés.” Hamarabb kiengednek és kicsit sem izgulnak ilyenkor. A fotó sem beállított, nekünk pedig van tapasztalatunk és kellően gyorsak vagyunk, hogy elkapjuk ezeket a spontán, cuki pillanatokat.

A fotózás 18.000,- Ft-tól kezdődik. Ez egy gyermek, egy háttér előtt, több, mint 40 különböző beállítású profi fotóját jelenti. Ezekből a közösen kiválasztott képeket retusálom. Ha két gyermeked van, akkor is csak 21.500,- Ft és kb. egy bő órát vesz igénybe a fotózás. 

Díszletekkel készültem! Itt a tavasz a húsvét időszaka. Több új enteriőr háttér közül is választhattok. Kellékeim vannak, de az elhagyhatatlan plüss állatokat ne felejtsétek otthon. Amennyiben több hátteret és nagyobb fortfóliót szeretnétek hozzatok másik ruhát is. Van lehetőség kényelmesen átöltözni, pihenni egy kicsit.

Szabadtéri fotózásra is van lehetőség. Amennyiben szeretnétek a Budai várban, a Margit-szigeten vagy kedvenc parkotokban is készítünk professzionális képeket.

VálaszTovábbítás
0