karacsonyi fotozas minimal

A karácsonyi fotózások közel állnak a szívemhez, az ilyen enteriőrök berendezésére mindig odafigyelek. Az idei lett az egyik kedvencem, aminek a háttere és a karácsonyfája is lenyűgöző.

A karácsonyi enteriőrök legkülönlegesebb dísze a karácsonyfa, amit mindenki imád, és szinte az összes ünnepi képünkön megjelenik. Ezért ennek kiválasztására és feldíszítésére mindig odafigyelek, követem a legújabb trendeket és így inspirálódóm. Hogy mindig gyönyörűk legyenek a fák a termeimben, műfenyőket használok, mivel tartósak és sokáig szépek maradnak.

Nagy gondot fordítok arra, hogy a fenyőfa és a háttér tökéletes összhangban legyen. A fotózásra érkezők négy féle enteriőr közül választhatnak, mindegyik háttér rendelkezik különleges karácsonyfával. Na de miben különleges? A fáim FULL 3D műfenyők, aminek a tűlevelei 3D-sek, így tökéletesen imitálják az elő fenyőfa kinézetét és hangulatát is. Ezek a legfényesebb és legmodernebb fenyőfák, amit a piacon lehet találni.

2021-ben igazán szép fával várom a gyermekeket és a családokat! Ne maradjatok le, foglaljatok hozzám időpontot és ünnepeljétek a karácsonyt hangulatos fotókkal és boldog emlékekkel!

karacsonyi gyerek fotozas
karacsonyi gyerek fotozas
0