Kovács Kata
/
2020.03.30.
husveicsaládifoto gyermek foto.hu

Jelenlegi helyzetben nehéz eldönteni, hogy dolgozzam. Nem keresnek olyan sokan, mint korábban, de azért most is van igény fotózásra. Egyszerre mindig csak egy fotózás van! Erre és a higiéniára most kiemelten figyelek és be is szereztem a fertőtlenítéshez szükséges szereket és egyéb eszközöket.

Senkit sem szeretnék invitálni, de aki úgy dönt, hogy beül a kocsiba, itt a stúdió előtt kiszáll, azt lefotózom. 🙂 Az élet nem áll meg, csak lelassúl és több figyelemmel jár. Lehetőség szerint én sem megyek sehová, de azért, ha felhív valaki, hogy fotókat szeretne, én is beülök a kocsiba és bejövök a műterembe.

Szinte meditációs állapotba is kerülnek az emberek otthon. Lelassúlnak, van idő végig gondolni az élet lehetőségeit, megcsinálni halogatott dolgainkat. Vannak, akiken nem a streszt és a pánikot látom, hanem, hogy ez egy ilyen időszak és nekünk kell hozzá alkalmazkodnunk és inkább kreatívvá válik. Az embereknek van idejük kialudni magukat, szebbek és kisimultabbak. Nem kell rohanni a gyerekekkel a suliba, hanem van idő rendesen megreggelizni. Az átgondoltság és egy új rendszerre/életvitelre való átállás sokakat még pont nem vett ki a komfortzónából, sőt van idejük másoknak is segíteni. Ezt látom magam körül és szívesen fotózom, természetesen! Bejöhettek a műterembe, vagy lehet a szabadban is!

0