csaladfotozas gyermek foto.hu

Az év legromantikusabb napja mindjárt elérkezik, február 14-én a világ megtelik szerelemmel és szeretettel. Ez a nap azonban nem csak a szerelmeseké, ennél sokkal többről szól! Tökéletesebb alkalmat keresve sem találhatnánk a fotózásra, mint egy jóhangulatú Valentin napi fotózás. Ezért ragadjuk meg az alkalmat és lepjük meg szeretettinket.

Kiváló lehetőség egy műtermi fotózáshoz, legyen az a párunkkal, családunkkal vagy szóljon egyedül rólunk. És ez a fotózási lehetőség nem csak egyetlen napon érhető el, ami idén vasárnapra esik, hanem január végétől, február közepéig jöhettek.

Gyere el pocakos fotózásra Valentin nap alkalmából!

Nincs is szexibb egy várandős nőnél. No persze ízlésesen, nem kell túlzásokba esni, nem boudoart képekre gondolok és nem is vetkőzésre buzdítalak. A belső kisugárzás, a nőiesség és a teljesség állapota az a bizonyos 9 hónap, amelyet mindenképp érdemes egy kismama fotózás keretén belül megörökíteni. Aki az anyaságra készül – legyen az az első, második vagy már a harmadik kisbabája – egy különleges, földön túli boldogságban lebeg, szinte rózsaszín felhő veszi körül.

A fotózás amellett, hogy örök emlék marad, meglepetés is lehet párodnak vagy a család bármelyik tagjának. Érkező csöppség esetén a bababejelentés vagy a nem kiderülése is lencsevégre kapható, a pocakos fotózáshoz különböző kellékeket, első babaruhát, kiscipőt, kék-rózsaszín kiegészítőket is hozhatsz magaddal, ha van valami kedvenc. Az sem baj, ha csak magadat hozod, műtermünk ezekre az alkalmakra maximálisan felszerelt, a fotózás itt mindenképpen különleges lesz! Sok enteriőr hátterünk, kellékünk és egyéb kiegészítőnk van, no meg a sok éves tapasztalat, úgyhogy csak gyere, és bízd ránk magad! Biztosan jó fotók lesznek! Kismama fotóimat itt nézegetheted.

Lepjétek meg Aput, gyere el a gyerekekkel fotózkodni!

Minden édesapa imádja a gyerekeit, az édesanyjukra pedig csodanőként tekint. Miért is ne lephetnéd meg a párod pár képpel a számára legfontosabb emberekről, azaz rólatok? Készülhetnek képek egyesével anyával, a tesókról, vagy külön-külön a gyerekekről is, ez már csak rajtad múlik. Ha van kedvenc plüss, kisautó vagy egy társasjáték, amivel a család sokat játszik otthon, azt is érdemes magatokkal hozni, hiszen így a gyerekek zavartalan állapotban, játék közben lesznek megörökítve. De számos trükk van a fotós tarsolyunkban, amivel előhozzuk aztokat a csintalan mosolyokat akár egy Valentin napi fotózás keretében is.

Családi Valentin nap

Ha pedig Aput sem szeretnétek kihagyni a mókából, egy Valentin napi fotózás remek program az egész családnak együtt. Az imént említett otthoni kedvenceket így is érdemes magatokkal hozni. Ezesetben is készülhet több sorozat, a gyerekkel közös laza képeket követheti rólatok egy-egy érzékibb, akár elegánsabb is, ami nem a családnak, hanem csak nektek készül. Ehhez válogathattok többféle szettet is, örömmel segítek a harmonikus összhatás megteremtésében.

Valentin napi fotózás – akármelyik opciót is választod, budai fotós műtermem mindenben a te igényeidhez szabható. Jó dolog kiszakadni kicsit a mókuskerékből, elengedni magunkat, kint hagyni a világ történéseit csupán néhány órára. A készülődéshez egy külön helyiség is rendelkezésre áll, ahol jól megvilágított sminkasztalnál elkészülhetsz vagy akár profi sminkest is hívhatok.

Végezetül fontosnak tartom kiemelni, hogy a műtermi fotózások mindig – így a Valentin napi fotózás is -a jelenleg érvényben lévő járványügyi korlátozásoknak megfelelően történik. Különösen odafigyelek a távolság betartására, a maszk használatra, a helyiségek rendszeres átszellőztetésére, illetve természetesen kihelyezett fertőtlenítők is vendégeim rendelkezésére állnak.

0