karacsonyi fotozas

Hamarosan itt az ünnepi időszak, egy hónap múlva ilyenkor már mindenki karácsonyi lázban fog égni. A szapora készülődés közben nehezebb feladattá válhat a tökéletes ajándék kiválasztása, így erről jobb előbb gondoskodni. Így ezt már novemberben is ki lehet pipálni. Legyen idén karácsonyi fotózás az ajándékok témája!

Időpontfoglalás időben a karácsonyi fotózásra

A karácsonyi fotókat célszerű jóval karácsony előtt elkészíteni, mivel utómunkák is vannak a képeken, illetve még mindenki rugalmasabban ér rá. Ha ti is ilyenen gondolkodtok, akkor szerdától vasárnapig tudtok időpontot foglalni műtermünkbe. Ne maradjatok le, még sok időpont közül lehet válogatni. Külön kérés esetén lehetőségetek van hétfőn vagy kedden is jönni. Kérlek, időben vegyétek fel velünk a kapcsolatot, hogy legyen még helyünk a nektek megfelelő időpontban.

Legyen fotókönyved!

A karácsonyokra szeretettel gondolunk vissza és a fotókat évekkel később is mindenki szívesen nézegeti. A profi fotózás során készített családi képeink tökéletes ajándéknak számítanak, ezt sokéves munkánkra kapott visszajelzések és visszajáró vendégeink száma alapján teljes magabiztossággal jelentjük ki. Képeink mindenki arcára elégedett mosolyt csalnak, amikor meglátják milyen jól sikerültek. Ha idén nem egyetlen fotósorozattal, hanem egy teljes portfolióval lepnéd meg szeretteidet, akkor a fotókönyv a legjobb választás. Ennek elkészítését, design tervezését is vállaljuk, ti pedig olyan fotókat is elhelyezhettek benne, ami nem a stúdiónkban készült. Garantáljuk, hogy a nagyszülők kedvenc ajándéka idén, a lapozgatós fotókönyvetek lesz!

Ajándékutalvány fotózáshoz, a legjobb ajándék!

A karácsonyi fotózást is berakhatjuk a felejthetetlen emlékek sorába, hiszen maga a fotózás, és a készülődés öröme, élmény is egyben és ráhangol az ünnepre. Lehetőséged van arra, hogy karácsonyi fotózást ajándékutalvány formájában is megvásárolj, majd tovább ajándékozd. Ezzel bárkit meglephetsz, az öröm garantált lesz. Ideális ajándék ismerős családnak, barátoknak, akár még céges ajándék is lehet.

0