családi karácsonyi fotó: gyermek-foto.hu

A karácsonyi ünnepeket Mi tesszük igazán ragyogóvá, mivel az azt körülvevő szeretet, a sok mosolygás és a csillogó szempárok mindig boldog pillanatokat tudnak okozni. És akik szerint ezeket a meghitt pillanatokat csak megélni lehet, de megörökíteni nem, annak nincsen igaza. Örökítsük meg ezeket a pillanatokat karácsonyi fotózás keretében.

Egy profi karácsonyi családi vagy gyermek fotózás váratlanul jó meglepetéseket tartogat, hiszen ilyenkor új a környezet, izgalmas a szituáció, és még a család is együtt van. Együtt tapasztalunk új dolgokat, amik garantáltan jó élményként fognak bennünk megmaradni. A fotózás teljes idejére a külvilág nyugodtan kizárható, csak azzal törődjünk, akit szeretünk és mellettünk van. Mi ezekre mindig odafigyelünk.

Akár már októberben

A legtöbb családanya a karácsony szó hallatán azonnal a karácsonyi őrületekre, az ajándék keresésre és a nagybevásárlásra gondol, ami valóban megterhelő tud lenni. Egy karácsonyi fotózást besűríteni az egyébként is sűrű menetrendbe bizony nem minden háztartásban egyszerű. A jó hírünk viszont az, hogy a fotóstúdiónkba már októbertől lehet jönni, így biztosan lesz idő a karácsonyi készülődésekre, az ünnepekre pedig már a meghitt és lelkünknek kedves fényképeket tudjuk ajándékozni vagy mutogatni.

Új enteriőr háttereink

Stúdiónk folyamatosan igazodik a legújabb dekor trendekhez, nincs ez máshogyan a 2021-es karácsonyi ünnepek idején sem, mivel idén is új hátterekkel készülünk. Enteriőreinkbe természetesen belecsempésztük a ránk jellemző kifinomult és ízléses boudoir stílust is. Karácsonyfáink idén is gyönyörű műfenyők, amik minden berendezett enteriőrben megtalálhatók! A korábbi háttereinket a weboldalunk galériáján keresztül megtekintheti, és inspirációt is gyűjthet akár a későbbi fotózásához.

Pár jó tanács

A karácsonyi fotózások előkészületében természetesen Mi is készségesen tudunk segíteni, mert jól tudjuk, hogy az erre való felkészülés is nehéz feladattá tud válni. Így például tanácsként azt tudjuk ajánlani, hogy a fotóalanyok hangolják össze a ruhájukat, mert az mindig jól mutat a fényképeken. Ne válasszanak sok színes mintás ruhát, inkább az egyszínűt részesítsék előnyben, így könnyebb a háttérrel harmonizálni.

Nem kell aggódni akkor sem, ha gyermek fotózásra esik a választás, mert ők is imádják a háttereinket, főleg a kényelmes berendezéseket. Így mindig garantáltak lesznek a mosolygós és boldog pillanatok, ezek kulcsfontosságúak a karácsonyi képeken. A profin felszerelt stúdiónkban pedig könnyű ezt kivitelezni.

Reméljük cikkünket hasznosnak találtad és még találkozunk!

0