csaladi fotozas gyermek foto

Ahány család, annyi szokás, hiszen nem vagyunk egyformák. Az ideális fotózási helyszín kiválasztásában is sok tényezőt kell figyelembe venni ahhoz, hogy mindenki jól érezze magát, és minden mosoly őszinte legyen. Ekkor jön a dilemma, hogy kültéri vagy beltéri helyszínt válasszunk. Tudni kell, hogy mindkét helyszín ideális mind családi és gyermekfotózáshoz!

Mikor válasszunk kültéri fotózást?

A gyermekek imádnak a szabadban lenni, szaladgálni, mivel ekkor igazán el tudják engedni magukat. Napos és kellemes, meleg idő esetén ilyenkor igazán jó képek készülhetnek, hiszen a boldog és emlékezetes pillanatokat könnyű lencsevégre kapni. A fények természetesek, a mutatós háttér már csak ráadás!

Mi a helyzet a beltéri fotózással?

A beltéri fotózásra a nyugodt és privát környezet a jellemző, ahol akár többször is átöltözhettek, a kanapékon megpihenhettek, de sminkszobát is találhattok. Mindezt a gyermekek is élvezhetik, mivel nyugodtan játszhatnak, így szinte biztos, hogy egy pillanatra sem fognak feszengeni. A háttér és a fények miatt sem kell aggódni, mivel a technikai felszereltség és a berendezés adta lehetőségek mind profi végeredményt biztosítanak.

0