Mi is az a fotókönyv

Szeretne egy igazán ötletes fotóalbumot gyermekéről? Válassza fotókönyv szolgáltatásunkat és gyönyörködjön az életre szóló végeredményben!

Na de mi is az a fotókönyv?
A fotókönyv tulajdonképpen egy saját fotóinkból készült könyv. Különbség a fotóalbum és a fotókönyv között, hogy a fotókönyvnél a fotóinkat a könyv lapjaira nyomtatják rá, nem pedig beleragasztják.
A fotókönyvben szereplő digitális képek különböző fotókönyv-szerkesztő szoftver segítségével szerkeszthetővé válnak, így igazából bármilyen hátteret, színvilágot vagy témát megengedhetünk magunknak, egyedül csak a fantáziánk szabhat határt – egyszerű, gyors és kényelmes megoldás.
A fotókönyveket általában selyemfényű papírra nyomtatják, így az ujjlenyomatok alig látszódnak és még a megszokott fényképérzés is megmarad.

A fotókönyv segítségével biztosan semmilyen kép sem tűnik el, mint például egy fotóalbum átpakolás alkalmával, így biztos minden megörökítendő pillanatot megőrizhetünk gyermekeinkről, illetve megmutathatjuk nekik, mikor idősebbek lesznek és kíváncsiak a gyermekkorukra.

Válassza Ön is a fotókönyvet!

0