gyermek foto tapetatrend hatterrel

Fotózásnál is vannak stílusok, aktuális trendek. Ezeket figyelembe véve továbbá a saját visszatérő ügyfeleim kívánságai és 30 éves fotós tapasztalatom alapján, nyugodtan mondhatom, hogy jó érzékkel választok háttereket.

Folyamatosan megújuló hátterek

A fotós szakmában is fontos a megújulás, hogy mindig tudj egyedit, újat és változatosat nyújtani azoknak, akik bíznak benned és több éve hozzád járnak fotózásra. Vannak olyan családok, akik minden évben kétszer jönnek hozzám fotózásra, vannak, akik csak 1-2 évente, de akkor sem fotózhatom őket ugyanazon hátterek előtt. Műtermemben általában 8-9 alap enteriőr háttér van kialakítva, melyeket a kiegészítőkkel, bútorokkal tovább variálhatok. Ezeknek a berendezett enteriőröknek folyamatosan változtatom a hátterét és a bútorokat is időről-időre áthúzatom, illetve cserélem.

Enteriőr hátterek kialakítása

A hátterek változtatásához, burkolót, kőművest hívok, ha valami rusztikusat, vagy nagyobb változást szeretnék. Amikor van egy jó ötletem, még a falbontástól sem riadok vissza. Az eredmény mindig nagyon tetszik, de sajnos ezek a munkafolyamatok olykor több hetet is igénybe vesznek és ezalatt nem tudok fotózni. Egy egyszerűbb és látszatra ugyanolyan jó megoldás a tapéta vagy faliposzter alkalmazása. A modern technológiának köszönhetően a strukturált és 3D-s tapéták tényleg annyira jók, mintha abban a térben lenne, akit fotózok. Amikor az a cél, hogy a modellek elkülönüljenek, ahogy én fogalmazok, ne ragadjanak oda a háttérhez, erre a célra is találtam szuper tapétákat, ahol ez a kontraszt jól megcsinálható. Az igényeimnek megfelelő, legkülönlegesebb tapétákat a Tapétatrend üzletében találtam. Itt a választék is óriási és szerencsére nagyon jó ízléssel előválogatják a kínálatot. Amikor nincs időm elmenni, webshopon rendelek tőlük, már jó előre kiválogattam, amik tetszenek, persze mindig találok újabbakat és még szebbeket, ilyenkor nagyon nehéz dönteni.

0