A Valentin-napi fotózás egy könnyed kis játék. Nem csak szerelmespároknak szól. Bárki jöhet, aki fotósorozatot szeretne magáról vagy családjáról. Várok anyukákat, akik kicsit kilépnének az anyaszerepből és újra megvillantanák férjüknek a nőt. Vagy fotózkodhatnak gyermekeikkel is apának ajándékba. Várok szerelmes tiniket, szerelmes párokat, akik Valentin-napi páros képet szeretnének csináltatni. Akár egy családi Valentin-napi közös fotózás is szóba jöhet, ha már karácsonykor kihagytátok. Elvégre ez a szeretetről is szól. Várok még szerelmes lányokat, nőket, asszonyokat… akik meglepnék párjukat egy kicsit intimebb fotóval. Hozz szexi fehérneműket, légy kacér, pózolj, érezd jól magad és vidd haza kedvesednek az eredményt. Már 18.000,- Ft-tól. 🙂

Műtermem kényelmes környezet ahhoz, hogy jól érezd magad. Ledobhatod magad a szófára, és pihenhetsz, ha kicsit korábban érkezel. Még egy teát is csinálok. Az emberek szeretnek hozzám járni, mert itt kiengedhetik a feszültséget. Kicsit kiléphetsz a kerékvágásból és figyelhetsz magadra. Külön helység van az átöltözésre. A szépítkezőasztalnál megfelelő fények vannak, hogy a sminktükörben jól lásd magad. Ha szexi fotót szeretnél és bizonytalan vagy, több szettet is hozhatsz. Az elmaradhatatlan fekete szűk miniruhádat, dekoltált vagy válkidobós felsőket, csipkés combfixet hozzáillő fehérneművel… segítek választani.

Semmiképpen ne felejtsd otthon a legmagasabb tűsarkúdat, még ha kényelmetlen is, nem kell menned benne csak megállni pár percig, vagy az égbe emelni  Profi sminkest is hívok, ha szeretnéd. Az erősebb, ünnepibb smink jól mutat a fotókon.Több sorozatot is készíthetünk más-más hátterekkel. Ezért is hozz többféle szettet. Ezek stílusukban is eltérhetnek, így nagyobb lesz a hatás. Ha hosszú a hajad, azzal is “játszhatunk”. Gondolkozhatsz úgy is, hogy legyen rólad egy szolidabb sorozat, amit másnak is megmutathatsz. Majd kevesebb ruhában egy szexy és végül lehet egy sokkal többet mutató.

0